Deze knapperige soepstengels zijn gemaakt van tarwe en sesam, op basis van zuurdesem. Het deeg krijgt langer de tijd om te fermenteren, waardoor de grissini een bijzondere smaak krijgen. Heerlijk bij de soep, als tussendoortje of als borrelhapje met dip.
Grissin zijn Italiaanse soepstengels. We maken ze van tarwe, lekker veel sesam en zuurdesem. Lekker bij de soep, een salade of bij de borrel.
Ingrediënten:
volkoren TARWEmeel*, zuurdesem* (TARWEmeel*, water), SESAMzaad* 7%, extra vierge olijfolie*, zeezout
*biologisch
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 1671kJ, Energie(kcal) 396kcal, Vet totaal 7,8g, Vet verzadigd 1g, Koolhydraten totaal 65,3g, Suikers 0,3g, Voedingsvezel 6,4g, Eiwit totaal 13g, Zout 2g, Natrium 1,37mg
Gebruik
Heerlijk bij de soep, als tussendoortje of als borrelhapje met dip.
Bewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
Distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden