Deze typisch Italiaanse soepstengels worden gemaakt van spelt, op basis van zuurdesem. De smaak is bijzonder, mede doordat het deeg langer de tijd krijgt om te fermenteren. Lekker bij Spaanse soep, als tussendoortje of bij een salade.
Grissini zijn Italiaanse soepstengels. We maken ze van spelt en zuurdesem. Gistvrije grissni, dus. Lekker bij soep, als snack of bij een salade.
Ingrediënten:
volkoren speltTARWEmeel*, zuurdesem* (TARWEmeel*, water), extra vierge olijfolie*, zeezout
Kan sporen bevatten van sesam
*biologisch
Voedingswaarde per 100 g
Energie (kJ) 1636 kJ
Energie(kcal) 387 kcal
Vet totaal 5 g
Vet verzadigd 0.5 g
Koolhydraten totaal 70.5 g
Suikers 0.4 g
Voedingsvezel 4.8 g
Eiwit totaal 12.6 g
Zout 2 g
Natrium 1.35 mg
Gebruik
Lekker bij Spaanse soep, als tussendoortje of bij een salade.
Bewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
Fabrikant
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden