Genmai miso is een heerlijke smaakmaker gemaakt van biologische sojabonen en ongepolijste bruine rijst. Genmai miso past goed in de Japanse, maar ook in de Europese keuken. Genmai miso fermenteert minimaal 12 maanden in 100 jaar oude cederhouten vaten onder de charismatische handen van onze Japanse ervaringsdeskundigen. Genmai miso is ideaal als basis voor misosoepen, sauzen en dressings. Ook lekker in combinatie met peulvruchten of koolachtige groenten. Genmai miso heeft een gemiddeld krachtige smaak.
Genmai miso (ongepasteuriseerd) is een gemiddeld krachtige Japanse smaakmaker die op traditionele wijze gemaakt wordt van gefermenteerde sojabonen en ongepolijste bruine rijst. Fermentatieperiode: minimaal 12 maanden.
Ingredienten
SOJAbonen*, bruine rijst*, water, zeezout, koji-ferment
*biologisch
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) | 769 | kJ |
Energie(kcal) | 183 | kcal |
Eiwit totaal | 11,0 | g |
Koolhydraten totaal | 19,3 | g |
Suikers | 12,0 | g |
Vet totaal | 5,8 | g |
Vet verzadigd | 1,0 | g |
Voedingsvezel | 4,9 | g |
Zout | 11,4 | g |
Gebruik
Gebruik 1 eetlepel als vervanger van een bouillonblokje of voor 200 ml misosoep. Gebruik als basis voor saus, marinade of dressing.
Na opening in de koelkast bewaren.
Distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden