Honing is een natuurlijk product. Bijen verzamelen nectar uit bloemen en zetten deze mbv enzymen om in honing. De kleur en de smaak van honing wordt grotendeels bepaald door de oorsprong van de nectar, maar ook de mate van kristallisatie is van invloed op de smaak.
Heerlijk op brood, in de thee en te gebruiken bij koken en bakken. Voor behoud van voedingsstoffen niet verhitten boven 37 graden Celsius.
Deze honing is 100% natuur zuiver en koud geslingerd!
Ingredienten:
Bloemenhoning
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1369 kj / 325 kcal |
Vetten | 0 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 80,5 g |
waarvan suikers | 0 g |
Zout | 0 g |
Waarschuwing:
Waarschuwing:
Baby’s onder 1 jaar mogen geen honing eten, omdat honing van nature een enzym bevat, dat schadelijk kan zijn voor hen.
Soms gaat honing na verloop van tijd kristalliseren. Dit is een natuurlijk proces en is gemakkelijk te verhelpen. Zet de pot dan in zijn geheel een half uurtje in een pannetje lauwwarm water. Bewaren op kamertemperatuur.
Fabrikant
Bountiful
Urlingsestraat 6B
5441 XJ Oeffelt