Pesto di pomodori wordt in Italië gemaakt van zongedroogde tomaten, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook en basilicum. Net als pesto verde is deze variant 100% veganistsich. Pesto di pomodori heeft iets meer weg van een luxe tapenade. Het is dan ook erg geschikt op een cracker of om als basis op een piadina te smeren.
Plantaardige pesto, dat is bijzonder! We maken deze superlekkere 'tapenade' van zongedroogde tomaten, extra vierge olijfolie en kruiden. Je mist de kaas totaal niet, superlekker!
Ingredienten tomaten* (water, gedroogde tomaten*, witte wijn*, zout), extra vierge olijfolie*, knoflook*, kappertjes*, basilicum*
Kan sporen bevatten van selderij
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 1408kJ, Energie(kcal) 342kcal, Vet totaal 34,2g, Vet verzadigd 6,1g, Koolhydraten totaal 4,4g, Suikers 4g, Voedingsvezel 4,1g, Eiwit totaal 2,1g, Zout 2,9g
Gebruik
Net als pesto verde is deze variant 100% veganistsich. Pesto di pomodori heeft iets meer weg van een luxe tapenade. Het is dan ook erg geschikt op een cracker of om als basis op een piadina te smeren.
Bewaar na openen maximaal 7 dagen in de koelkast, onder een laagje olie.
Fabrikant
TerraSana
Postbus 70
2450 AB LEIMUIDEN