Schnitzer Rustico amaranthGlutenvrij rustico brood met amaranth van Schnitzer. Dit brood bak je in 15 minuten af in een voorverwarmde oven van 200 graden. Daarna kun je smullen van een heerlijk vezelrijk brood met pitten en zaden!
Ingredienten
water, 23% maiszetmeel*, rijstzuurdesem* (rijstmeel*, water), 10% amarantvolkorenmeel*, lijnzaad*, zonnebloempitten*, SESAMzaad*, zonnebloemolie*, rijstmeel*, vlozaadvezels*, appelvezels*, erwteneiwitten*, dextrose*, gist*, zeezout, bindmiddel: guarpitmeel*, xanthaangom, kruiden*
Kan sporen bevatten van soja, lupine en ei
* = Biologisch
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie | 955 kJ / 288 kcal |
Vet | 8,1 gram |
waarvan verzadigd vet | 1,1 gram |
Koolhydraten | 30 gram |
waarvan suikers | 0,9 gram |
Vezels | 8,2 gram |
Eiwitten | 4,7 gram |
Zout | 1,1 gram |
Gebruik
Het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende ca. 15 minuten afbakken
Koel en droog bewaren.
Distributeur
Glutenvrijtotaal BV
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp
Nederland