U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Salterra Eierpasta met algen
Eierpasta met algen. Om het scharrelei op een andere manier onder de aandacht te brengen maakt Aalshof verse eierpasta’s. Deze pasta’s zijn in tegenstelling tot de gangbare pasta’s gemaakt van tarwemeel en scharreleieren in plaats van tarwemeel en water. Het is een pasta van 8 mm brede reepjes, waaraan algen zijn toegevoegd voor een licht zilte smaak en groene kleur. Eieren maken de pasta nog voedzamer en smakelijker.
Ingredienten TARWEmeel van durum tarwe, ScharrelEI (15%), Algen/Nannochloropsis gaditana (1,5%)
Gebruik 8 minuten koken. Algenpasta gecombineerd met een lekker visje biedt een smaaksensatie die het gevoel oproept van een heerlijke serene dag aan zee.
Bewaarvoorschrift Bewaren op kamertemperatuur op een donkere en droge plaats. Eenmaal geopend, bewaar in een luchtdichte verpakking en consumeer vóór de ‘tenminste houdbaar tot’ datum die op de verpakking staat.
Distributeur Your Well Marconiweg 55 3225 LV HELLEVOETSLUIS