Terrasana Noodles Thaise rijst bio
Deze witte rijstnoodles zijn gemaakt van biologische witte rijst. Ze zijn dun van structuur en passen qua smaak erg goed bij de hartige, umami smaken van de Japanse keuken. Ze zijn 100% glutenvrij, dus iedereen kan van deze noodles genieten. Lekker met een frisse, lichte citroensaus, of een stevige, oosterse pindasaus. Past goed in een hartige misosoep met zeewier of in plantaardige gerechten met tofu, tempeh of pinda's. Klaar binnen 5 minuten!
Deze glutenvrije noodles bestaan voor 100% uit biologische witte rijst. Ze zijn dun van structuur, in 5 minuten klaar en maken ieder oosters gerecht af. Past goed bij umami smaakmakers, seitan en tofu.
Ingredienten
witte rijstmeel*, water
Kan sporen bevatten van soja, sesam, pinda's (aardnoten)
*biologisch
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 1508kJ
Energie(kcal) 356kcal
Vet totaal 3,6g
Vet verzadigd 0,9g
Koolhydraten totaal 72,7g
Suikers 0g
Voedingsvezel 1,8g
Eiwit totaal 7,3g
Zout 0g
Gebruik
Kook in 3-4 minuten gaar in ruim kokend water. Giet af en spoel af met koud water.
Bewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
Fabrikant
TerraSana
Postbus 70
2450 AB LEIMUIDEN