Bisson Quick multigranen koekjes bakmix
Biologische bakmix voor meergranenkoekjes
Ingredienten
Volkoren multigranenmeel* 33% (TARWE, ROGGE (gluten), GERST (gluten)), rijst*, HAVER* (gluten), stukjes chocolade* 20% (cacaomassa*, blonde rietsuiker*, cacaoboter*, emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract*), bruine suiker*, blonde rietsuiker*, helder TARWEmeel* type 65, krokante volkoren rijst* 6%, rijsmiddel* (maiszetmeel*, kaliumtartraat, natriumbicarbonaat), vanille-extract*, zeezout
*biologisch
Kan sporen bevatten van soja, noten en sesam.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1662 kJ / 394 kcal |
Vet | 7,2 gram |
- waarvan verzadigd | 3,6 gram |
Koolhydraten | 72,6 gram |
- waarvan suikers | 38,8 gram |
Vezels | 6,1 gram |
Eiwitten | 6,6 gram |
Zout | 0,5 gram |
Gebruik
Bereiding:
Voeg toe voor 14-16 koekjes:
Zachte koekjes: 2 ei, 50 gram zachte vetstof.
Plantaardige krokante koekjes: 1 Soeplepel plantaardige drank, 75 gram zachte vetstof, 50 gram hazelnoot in poeder
Beboter of bedek de bodem van een ovenplaat met bakpapier.
De oven voorverwarmen op 190°C.
Doe de bereiding in een kom en voeg alle andere ingredienten toe. Vermeng alles en daarna kneden tot een deegbal.
Vorm een twaalftal bolletjes zo groot als een walnoot en plaats ze op geregelde afstand van elkaar op de bakplaat. Nu kun u ze ook platdrukken.
Laat gedurende 10-12 minuten bakken (de koekjes zijn nog zacht bij het velaten van de oven).
Verleng de baktijd met 2 tot 3 minuten voor het plantaardige recept.
Laat afkoelen op een rooster.
Donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren.
Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
Frankrijk