Lima Mikawa mirin rijstwijn
Rijstwijn gemaakt volgens traditionele productiemethoden. Langzaam gebrouwen en een jaar gerijpt, perfect voor zoete en hartige gerechten. Afkomstig uit de Mikawa-regio, bekend voor zijn rijstwijn van hoge kwaliteit. Die is te danken aan het frisse en zachte water van de Yahagi-rivier, de rijst van hoge kwaliteit en het milde klimaat.
Rijstwijn geproduceerd op traditionele manier, met pure biologische ingrediënten van hoge kwaliteit
Ingredienten
Zoete rijst* 52%, water, volle rijst* 23%, Koji
(Aspergillus oryzae).
*van biologische teelt
Gemiddelde voedingswaarde per 100g/ml | |
Energie | 1111 kJ |
264 kcal |
Vet | 0 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren | 0 g |
waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 42 g |
waarvan suikers | 40 g |
Vezels | 0 g |
Eiwitten | 0,6 g |
Zout | 0 g |
Ingredienten
Net als witte wijn is rijstwijn ideaal om wokgerechten op smaak te brengen of om suiker te vervangen in desserts. Meng de Mikawa Mirin met sojasaus om andere sauzen te maken, bijvoorbeeld bij teriyaki. Ook lekker in combinatie met miso en andere gefermenteerde smaakmakers.
Fabrikant
Lima NV
Groendreef 101
9880 Aalter
België