Kokosbloesemsuiker is een ongeraffineerde natuurlijke suiker. Daardoor blijven de meeste voedingsstoffen behouden. Dit in tegenstelling tot geraffineerde suiker.
Kokosbloesemsuiker is eigenlijk net zo gebruiksvriendelijk als gewone suiker. Het heeft bijna dezelfde zoete smaak en net als gewone suiker een lage smelttemperatuur en een hoge verbrandingstemperatuur. In alle recepten waarin suiker toegevoegd moet worden kan men deze dus in dezelfde gewichtsverhouding vervangen voor kokosbloesemsuiker.
Kokosbloesemsuiker heeft een lichte, zachte, aangename karamelsmaak en komt qua structuur het dichts in de buurt van ongeraffineerde, ruwe rietsuiker.
Ingredienten
Biologische kokosbloesemsuiker.
Land van herkomst: Indonesie
Voedingswaarde per 100 gram
Energie: | 1632 kJ / 390 kcal |
Eiwitten: | 1,7 g |
Koolhydraten: waarvan suikers | 96,6 g 95,8 g |
Vetten: | 1,0 g |
Voedings vezels: | 0,8 g |
Natrium: | 72,0 mg |
Gebruik
Gebruik Bountiful Kokosbloesemsuiker om te zoeten.
Fabrikant
Bountiful
Urlingsestraat 6B
5441 XJ Oeffelt