Chocolatemakers Gorilla Puur 68% bio
Pure chocolade gemaakt met Forastero cacabonen uit Congo – Virunga National Park, waar de laatste berggorilla’s leven. De cacao voorziet de bewoners van extra inkomen.
- 100% Glutenvrij
- Op zonne-energie geproduceerd
- 100% Bio chocolade
- Zero waste & plasticvrij
Het Virunga gebied ligt op het kruispunt van Uganda, Rwanda en de Democratische Republiek Congo. Het gebied wordt bedreigd door aanhoudende ontbossing ten gevolge van illegale houtkap en oprukkende kleinschalige landbouw.
Door cacao aan te planten wordt land hersteld en ontbossing tegengegaan. Hierdoor blijft het ‘Virunga National Park’ intact en het laatste leefgebied van de berggorilla’s beschermd.
In Afrika staan vooral Forastero cacaobomen, de smaak van de bonen is krachtig, je proeft een pure, ongecompliceerde chocola.
Gorilla 68% Pure chocolade met een toon van donkere karamel. De cacao bij het Virunga National Park, zorgt voor een goed inkomen voor de boeren en beschermt zo het leefgebied van de gorilla’s!
Ingrediënten
cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*. Ten minste 70% cacaobestanddelen.
*Biologische teelt
Kan sporen bevatten van
Melk en noten
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie kcal | 562 |
Energie kJ | 2354 |
Vet | 40.1 g |
Waarvan verzadigd | 23.9 g |
Koolhydraten | 34.5 g |
Waarvan suiker | 29.7 g |
Vezels | 15.4 g |
Eiwitten | 8.4 g |
Zout | 0.1 g |
Bewaren
Koel en droog bewaren tussen de 12 - 18 graden. Niet in de koelkast bewaren.
Fabrikant/distributeur
Chocolatemakers
Radarweg 32A
1042 AA Amsterdam