Gnocchetti di ceci wordt alléén gemaakt van kikkererwten. Verder niets. Het beste van twee werelden dus: pasta én peulvruchten. Door de verfijnde smaak en bijzondere textuur is deze premium pasta ideaal als basis voor een glutenvrije avondmaaltijd of pastasalade. Kooktijd: 3-4 minuten.
Pasta van 100% kikkererwten, hoe cool is dat? Zo eet je méér groente, minder koolhydraten en meer eiwitten. 3 in 1. En dat alles voor een glutenvrij bord vol pasta! Klaar in 3-4 minuten.
Ingredienten
kikkererwtenmeel*, water
Kan sporen bevatten van soja
*biologisch
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 1412kJ, Energie(kcal) 336kcal, Vet totaal 5,9g, Vet verzadigd 0,6g, Koolhydraten totaal 44,3g, Suikers 2,4g, Voedingsvezel 15,5g, Eiwit totaal 18,6g, Zout 0,1g
Gebruik
Kook in 3-4 minuten gaar in ruim kokend water. Giet af en spoel af met koud water.
Bewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
Fabrikant
TerraSana
Postbus 70
2450 AB LEIMUIDEN