Kiembrood bevat geen gist of zuurdesem. Het enige ingrediënt is biologische tarwe. Het is stevig, voedzaam en rijk aan vezels. Goed voor een verantwoorde lunch! Lekker om eerst te roosteren. Kiembrood wordt gemaakt zonder gist of zuurdesem. Hierdoor is het broodje klein, compact en bijzonder voedzaam. Het recept is puur en al eeuwen oud. De biologische tarwe kiemt eerst 2-3 dagen in water. Dan wordt het mengsel vermalen en op lage temperatuur gebakken (110 °C-130 °C). Zo blijven de voedingsstoffen en vezels optimaal behouden. Hier kun je op ieder moment van de dag verantwoord van genieten. Lekker met een spread van avocado en miso, notenpasta met kiemen of zelfgemaakte chocoladepasta.
Kiembrood bevat geen gist of zuurdesem. Het enige ingrediënt is biologische tarwe. Het is stevig, voedzaam en rijk aan vezels. Goed voor een verantwoorde lunch!
Ingredienten
gekiemde TARWE*
Kan sporen bevatten van noten
*biologisch
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 1171kJ, Energie(kcal) 277kcal, Vet totaal 2,1g, Vet verzadigd 0,5g, Koolhydraten totaal 49,8g, Suikers 18,1g, Voedingsvezel 8,9g, Eiwit totaal 10,3g, Zout 0,1g, Natrium 0,02mg
Gebruik
Rooster in een tosti-ijzer, dat maakt het extra lekker!
Bewaar na openen maximaal 3 dagen in de koelkast, luchtdicht verpakt.
Fabrikant:
TerraSana
Postbus 70
2450 AB LEIMUIDEN