Mattisson Edelgistvlokken bio
Biologische Edelgistvlokken hebben een noot-kaas achtige smaak en bevatten B-vitaminen. Edelgist is gedactiveerd gist en ook te gebruiken in een gistvrij dieet.
Ingredienten
100 % Edelgistvlokken Biologisch
Herkomst: Estland
Voedingswaarde per 100 g, vitaminen en mineralen % ADH per 100 g*
Energie 1474 kJ / 352 kcal
Vet 5.5 g
waarvan verzadigd 1 g
Koolhydraten 26.4 g
waarvan suikers 14.8 g
Vezels 29.1 g
Eiwitten 34.5 g
Zout 0.2 mg
Thiamine/vitamine B1 1 mg 91%
Riboflavine/vitamine B2 3 mg 214%
Niacine/vitamine B3 33 mg 206%
Panthoteenzuur/vitamine B5 14 mg 233%
Vitamine B6 1 mg 71%
Biotine/vitamine H 30 µg 60%
Foliumzuur/vitamine B11 1720 µg 860%
* ADH: aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)
Gebruik
Edelgistvlokken zo min mogelijk verhitten. Geeft een hartige smaak aan pasta, gegrilde groenten en salades ook als vervanger van kaas. Ook lekker in muesli, smoothie of juices.
Afgesloten en droog bewaren.
Fabrikant:
Mattisson BV
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein