Dr. Schär Ciabatta rustica
Glutenvrije meergranen ciabatta van Schär die je alleen hoeft af te bakken. De broodjes zijn vezelrijk en bevatten lijnzaad, zonnebloempitten en zuurdesem van rijstemeel.
Ingredienten Maïszetmeel, zuurdesem 14% (rijstmeel, water), water, rijstmeel, zonnebloempitten 7%, boekweitmeel 6,5%, lijnzaad 5,5%, suikersiroop, plantaardige vezels (psyllium, appel), gist, rijstzetmeel, appel-extract, verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; SOJA eiwit, zonnebloemolie, zout, voedingszuur: wijnsteenzuur.
Kan sporen bevatten van lupine, mosterd, sesam
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie / kJ | |
Energie / kCal | |
vette | |
waarvan verzadigde | |
koolhydraten | |
waarvan suikers | |
voedings vezels | |
eiwitte | |
Zout | |
Gebruik
In een voorverwarmde oven op 200°C in 5-7 minuten afbakken
Koel en droog bewaren
Distributeur
Glutenvrijtotaal BV
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp
Nederland