Schnitzer Ciabatta met olijven biologisch
Ingredienten
Water, 28% maiszetmeel*, rijstzuurdesem* (rijstmeel*, water), 6% olijven* (groene en zwarte olijven*), lijnzaadmeel*, zonnebloemolie*, rijstmeel*, 3% maismeel*, volozaadvezels*, erwteneiwitten*, dextrose*, gist*, zeezout, verdikkingsmiddel: guarpitmeel*, xanthaangom.
*van gecontroleerd biologische teelt
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 831 kJ / 198 kcal |
Vet | 4,6 gram |
- waarvan verzadigd | 0,5 gram |
Koolhydraten | 32 gram |
- waarvan suikers | 0,6 gram |
Vezels | 6,3 gram |
Eiwit | 3,9 gram |
Zout | 1,5 gram |
Gebruik
Het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende ongeveer 10 minuten opbakken of halveren en 2 minuten toasten.
Op een droge plaats bewaren op kamertemperatuur.
Fabrikant
Schnitzer GmbH & Co. KG
Marlenerstrasse 9
77656 Offenburg
Duitsland