Primeal Bulgur fijn bio
Primeal fijne bulgur. Heerlijk als warm gerecht bij groenten en peulvruchten. Eenvoudig te bereiden.
Door het traditionele productieproces behoudt Tarwe bulgur van Priméal zijn natuurlijke kleur en voedingswaarde. Bulgur is snel en gemakkelijk te bereiden en past bij veel gerechten. Bron van vezels.
Ingrediënten
Harde TARWE*, voorgekookt op een lage temperatuur door een dubbel kookproces en daarna gebroken.
*van biologische teelt
Kan sporen bevatten van
Gluten, soja en mosterd.
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 1496 kJ / 354 kcal |
Vet | 2,8 gram |
- waarvan verzadigd | 0,5 gram |
Koolhydraten | 63,9 gram |
- waarvan suikers | 1,1 gram |
Vezels | 8,9 gram |
Eiwitten | 13,8 gram |
Zout | 0,01 gram |
Gebruik
Kook 1 volume bulgur in 2 volumes water in een pan met gesloten deksel gedurende 10 minuten, daarna naar smaak zout toevoegen en laten wellen.
Voeg 1 volume bulgur toe aan 2 volumes kokend water en laat het 10 minuten koken in een pan met gesloten deksel. Voeg naar smaak zout toe en laat de bulgur wellen. Heerlijk om warm te eten of als bijgerecht bij groenten en peulvruchten.
Bewaren
Donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren.
Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
Frankrijk