Boekweit met een vleugje zout, verder niets. Geen gist, geen zetmeel, geen andere granen… De Le Pain des Fleurs crackers zijn juist zo verleidelijk door hun eenvoud. Deze biologische granencrackers worden niet gefrituurd in olie, zoals veel andere crackers. Ze zijn gegarandeerd glutenvrij en daarom ook geschikt voor mensen met coeliakie of glutenintolerantie. De crackers zijn een bron van vezels en de ingrediënten zijn volledig van biologische teelt.
De Le Pain des Fleurs crackers zijn een ideaal, knapperig tussendoortje. Dankzij de fijne structuur smaken ze heerlijk naturel, maar ze zijn ook erg lekker met bijvoorbeeld guacamole of tzatziki!
Gegarandeerd product vrij van gliadine (gluten) (<20 ppm)
Gegarandeerd product vrij is van belangrijke allergeen geen gist, zuivel, eieren, aroma, toegevoegd vet.
- bron van vezels
- hoog in magnesium
- bron van ijzer
- glutenvrij
- authentieke smaak
Dunne en krokante textuur, licht geroosterd
Ingredienten
boekweitmeel *, volle rietsuiker * (< 2%), zeezout
* Biologisch FR-BIO-01
Gemaakt in een speciale glutenvrije en allergeenvrije fabriek
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie | 338 kcal/1643 kJ |
Vet | 2.8 gram |
waarvan verzadigd | 0.6 gram |
Koolhydraten | 74.8 gram |
waarvan suikers | 2,6 gram |
Vezels | 5,9 gram |
Eiwit | 13,0 gram |
Zout | 0,68 gram |
Magnesium | 186 mg (*49% RI*) |
IJzer | 3,8 mg (27% RI) |
* RI = Referentie inname
Gebruik:
Gebruik voor lunch of diner, met of zonder zoet of zout beleg.
Fabrikant:
Ekibio
Z.A. La boissonnette
Peaugres, Frankrijk