Tarwe behoort tot één van de oudste en belangrijkste gewassen van de mensheid. Tarwe wordt al meer dan 8000 jaar geteeld in bijna elk continent en is een vast bestanddeel van de menselijke voeding. Later realiseerde men zich dat niet alleen de volwassen plant nuttig kan zijn voor de mens, maar ook de zeer jonge en groene scheuten van tarweplanten. Deze jonge scheuten worden tarwegras genoemd en zijn al vele jaren een belangrijk onderdeel van voedingssupplementen.
Biologisch tarwegras is een echte aanwinst. Door de zorgvuldige aanbouw, verwerking en bereiding, blijven alle waardevolle vitaminen behouden. Tarwegraspoeder wordt gemaakt van de jonge kiemen van de tarweplant. Het biologische tarwegraspoeder komt uit Duitsland en valt dan ook onder de strenge controle van de Duitse overheid. Als gecertificeerd biologisch product is ons tarwegraspoeder aan strikte voorwaarden gebonden. HANOJU tarwegraspoeder is 100% biologisch en wordt geproduceerd zonder chemische toevoegingen zoals conserveringsmiddelen, gluten en andere additieven. Het is ook veilig voor mensen met allergieën en vegetariërs.
Ingredienten
Biologische, gemalen Tarwegras
Land van herkomst: Duitsland.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 154 kcal / 653 kJ
Mineralen 10,50 gram
Voedingsvezels 43,50 gram
Suiker 2,38 gram
Vetzuren 1,40 gram
Eiwit 14,80 gram
Koolhydraten 19,50 gram
Vet 1,90 gram
Gebruik:
Drie maal per dag een volle theelepel tarwegras in ongeveer 250 ml vloeistof (water, sap, etc.) oplossen, bij voorkeur vóór de maaltijd. Mengen met een koude dan wel lauwe drank. Hete dranken tasten de inhoudstoffen aan.
Fabrikant:
Hanoju BV
Roelvinkstraat 1
7101 GN Winterswijk
10-2014