U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Glutenvrij bio hulpmiddel bij het bakken Van brood of gebak
Ingredienten Blonde psyllium* (Plantago ovata), acaciagom* (Acacia senegal). *afkomstig van biologische landbouw. - Vezelrijk. - In Frankrijk vervaardigd in eigen afdelingen. Voedingswaarde per 100 gram Energie 13 kcal / 53 kJ Vet 0,13 gram - waarvan verzadigd < 0,13 gram Eiwitten 1,8 gram Koolhydraten 1,7 gram - waarvan suikers 0 gram Voedingsvezels 85,2 gram Zout 0,625 gram
Gebruik Om brooddeeg te verkrijgen met een goede vorm, soepel en met een luchtig broodkruim na het bakken: gebruik 1 opgehoopte koffielepel (ongeveer 5 g) Mix’Gom voor 200 g meel. Om een luchtig en zacht taartdeeg te verkrijgen, dat soepel blijft: gebruik ½ koffielepel Mix’Gom - zelfs 1 koffielepel als uw recept geen of weinig ei bevat voor 200 g meel. Om een koude vloeistof (saus, crème) in te dikken: gebruik 1 koffielepel per 200 ml, goed vermengen en enkele minuten laten rusten totdat de bereiding is ingedikt.
Fabrikant Ekibio ZA La Boissonnette 07340 PEAUGRES
05-2015