Bami & nasi goreng kruiden
Ingredienten
Kruidenmix 1: Knoflook*, zeezout, gember*, koriander*, galangal*, kaneel*, kurkuma*, chilipoeder*, laurier*, kruidnagel*.
Kruidenmix 2: maltodextrine*, zeezout, ui*, SOJAsaus* (SOJAbonen*, maltodextrine*, zout), wortel*, rietsuiker*, SELDERIJ*, prei*, lavas*, peper*, basilicum*, citroengras*, voedingszuur (citroenzuur), zonnebloemolie*, kiezelzuur*, citroenolie*.
Kan sporen bevatten van mosterd
*van gecontroleerde biologische teelt (DE-EKO-006)
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 1123 kJ / 266 kcal |
Vet | 2,9 gram |
- waarvan verzadigde vetzuren | 0,5 gram |
Koolhydraten | 47,4 gram |
- waarvan suikers | 40,3 gram |
Vezels | 9,7 gram |
Eiwitten | 7 gram |
Zout | 22 gram |
Bereidingswijze:
1. Kook de rijst of de mie zoals aangegeven op de verpakking. Snijd het vlees en de groente in reepje. Zet alvast 50 ml water klaar.
2. Doe 2 eetlepels olie met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan met antia-anbaklaag. Verhit het mengsel. Zodra u de geur van het kruidenmengsel begint te ruiken, voegt u het vlees toe en braadt dit aan. Daarna voegt u de groente toe en braadt deze mee.
3. Voeg de water toe en roer daar kruidenmix 2 (grote zakje) doorheen. Laat het geheel in een afgesloten pan in 6 minuten gaar worden. Af en toe roeren.
Fabrikant
Beltane Naturkost GmbH
Adolf-Kolping-Straße 36
D-86381 Krumbach
Duitsland