Deze typische Mediterraanse delicatesse heeft een heerlijke, volle smaak. Dat komt mede doordat de artisjokken worden ingelegd in extra vierge olijfolie en niet in zout water, zoals vaak wordt gedaan. Artisjokken zijn lekker op een pizzabodem, door een voedzame salade of snelle pasta.
Artisjokken geven je Mediterraanse pasta, pizza of salade een lekker vlezige bite. We hebben ze ingelegd in extra vierge olijfolie en niet in zout water. Zoveel meer smaak!
Ingrediënten:
artisjokken* 60%, extra vierge olijfolie*, appelazijn*, zeezout
*biologisch
Voedingswaarde per 100 gram: | |
Energie | 1122kJ / 273 kcal |
Vet | 27 gram |
verzadigd | 3,9 gram |
Koolhydraten | 1,8 gram |
suikers | 1,8 gram |
Vezels | 7,5 gram |
Eiwitten | 1,7 gram |
Zout | 2 gram |
Gebruik
Snijd in stukjes en verdeel over je (quinoa)salade, pasta of (naan)pizza. Maal fijn en gebruik als basis voor tapenade.
Bewaar na openen maximaal 7 dagen in de koelkast, onder een laagje olie.
Fabrikant
TerraSana
Postbus 70
2450 AB LEIMUIDEN