Amandelpasta wordt puur en alleen gemaakt van licht geroosterde, biologische amandelen. Door de schil mee te roosteren en te malen krijgt de amandelpasta een bijzonder lekkere, uitgesproken smaak. Bovendien blijven zo alle goede voedingsstoffen uit de schil in de pasta. Met amandelpasta kun je heerlijk bakken of smoothies maken, maar het is ook erg lekker op een (gekiemd) broodje of een cracker.
Deze biologische amandelpasta is favoriet bij velen. De karakteristieke geur en uitgesproken smaak van geroosterde amandelen doen je hardop genieten. Duurzaam gemaakt in eigen huis, van 100% amandelen.
Ingredienten
AMANDELEN geroosterd*
Kan sporen bevatten van pinda's (aardnoten), sesam, hazelnoten, cashewnoten
* van biologische oorsprong
Voedingswaarde per 100g.
Energie (kJ) 2622kJ,
Energie(kcal) 634kcal,
Vet totaal 53g,
Vet verzadigd 4,5g,
Koolhydraten totaal 12g,
Suikers 3,5g,
Voedingsvezel 8,5g,
Eiwit totaal 23g,
Zout 0,07g,
Natrium 5mg
Gebruik
Met amandelpasta kun je heerlijk bakken of smoothies maken, maar het is ook erg lekker op een (gekiemd) broodje of een cracker.
En dat laagje olie? Gewoon even roeren.
Bewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
Fabrikant
Terrasana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden