Bereiding voor bio Cake kastanjes en aardamandel - glutenvrij
Ingredienten
Witte rijstmeel*, blonde rietsuiker*, kastanjemeel* (15%), griesmeel van aardamandel* (12%), rijsmiddel* (maïszetmeel*, wijnsteenzuur, natriumbicarbonaat), Bourbon vanillepoeder*.
*afkomstig van biologische landbouw (FR-BIO-01)
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 370 kcal / 1566 kJ
Vet 3,8 gram
- waarvan verzadigd 0,1 gram
Eiwitten 4 gram
Koolhydraten 77 gram
- waarvan suikers 41,9 gram
Voedingsvezels 6,2 gram
Zout 0,7 gram
Gebruik
Toe te voegen ingrediënten: 60 ml melk of plantaardige drank, 50 g boter of margarine, 3 hele eieren.
Bereiding:
1) De oven voorverwarmen tot 180°C.
2) Doe de bereiding in een kom en voeg er de melk, de boter en de eieren aan toe.
3) Vermeng met een garde of elektrische klopper gedurende enkele minuten.
4) Doe alles in een op voorhand beboterde vorm en bak gedurende ongeveer 20 minuten op 180°C, daarna 10 tot 20 minuten op 160°C.
Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES