Groene curry is een van de bekendste Thaise curry’s. Een klassieker die wanneer je hem eer aandoet een gerecht is die in je go-to maaltijden terechtkomt. Een kwart aan chilli, citroengras, kaffirlimoen, galangalwortel die een authentieke citrussmaak verzorgen, komijn en koriander creërendie onmiskenbare Thaise essence. De pasta is gemaakt in Thailand in een van de eerste biologische boerderijen die Thailand rijk is.
Het geheim om een mean green curry te maken? Een goede currypasta. Zoals deze Thaise groene curry met pure ingrediënten zónder suiker, met maar liefst 45% biologische chilli. Mmm pittig!
Ingredienten
chili* 45%, citroengras*, sjalot*, knoflook*, zout, korianderzaad*, galangal*, kaffirlimoenschil*, komijn*, zuurteregelaar: citroenzuur
*biologisch
Voedingswaarde per 100 gram
Energie (kJ) 317kJ, Energie(kcal) 76kcal, Vet totaal 0,5g, Vet verzadigd 0,1g, Koolhydraten totaal 9,7g, Suikers 2,8g, Voedingsvezel 9,6g, Eiwit totaal 3,5g, Zout 13,9g
Gebruik
Maak er met kokosmelk een heerlijke curry of soep van. Of roerbak groenten en tofu in een wok, voeg daar de currypasta aan toe met kokosmelk, laat een paar minuten sudderen. Serveer er rijst of naan bij.
Bewaar na openen maximaal 6 maanden in de koelkast.
Fabrikant
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden