Tagliatelle Roomsaus
Ingredienten
Ingredienten kruidenmix 1: Zeezout, knoflook*, koriander*, oregano*, rozemarijn*, peper*, karwij*, foelie*, nootmuskaat*, laurier*, piment*, jeneverbes*.
Ingredienten kruidenmix 2: Rijstmeel*, aardappelzetmeel*, zeezout, SELDERIJ*, gebakken uitjes*, rietsuiker*, wortel*, prei*, SOJAsaus* (SOJAbonen*, maltodextrine*, salt), basilicum*, peterselie*, peper*, tijm*, zonnebloemolie*.
*van gecontroleerde biologische teelt DE-BIO-006
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 1176 kJ / 279 kcal |
Vet | 3 gram |
- waarvan verzadigde vetzuren | 0,7 gram |
Koolhydraten | 51,8 gram |
- waarvan suikers | 15,8 gram |
Vezels | 7,8 gram |
Eiwitten | 6,8 gram |
Zout | 19 gram |
Bereidingswijze:
1. Kook de tagliatelle volgens algemene bereidingswijze. Snijd de champignons en courgette in schijven. Room en 100 ml water klaarzetten. 2. Doe 1 tot 2 eetlepels plantaardige olie (bijv. olijfolie) samen met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan met antiaanbaklaag en verhit deze. Voeg zodra het aroma van de kruiden vrijkomt de champignons, groenten en ham toe en bak het geheel. 3. Voeg het water, de room en kruidenmix 2 (grote zak)
Fabrikant
Beltane Naturkost GmbH
Adolf-Kolping-Straße 36
D-86381 Krumbach
Duitsland