Zoek
Alle Categorieën
    Menu sluit

    Rijstmeel glutenvrij

    Merk: Peak`s
    Peak's Free From Rijstmeel
    Artikelnummer: 10-230008
    Beschikbaarheid: Op voorraad
    € 3,29
    i h
    Levertijd indicatie: 1 tot 2 dagen

    Peak's Free From Rijstmeel

    Glutenvrij Rijstmeel 

    Ingredienten
    Rijst 100%

    Voedingswaarde per 100 gram      
    energie1495 kj /352 kcal
    vet1,4 g
    - waarvan verzadigd0,35 g
    - enkelvoudig onverzadigd0,52 g
    - meervoudig onverzadigd0,48 g
    koolhydraten77,0 g
    - waarvan suikers0,38 g
    voedingsvezel0,6 g
    eiwit7,6 g
    zout<0,1 g

    Gebruik
    Recept voor appeltaart met kwark:
    Benodigdheden: 200g universele bakmix (Peaks), 100g rijstemeel, 2 tl bakpoeder, 120g witte basterdsuiker, 160g boter of margarine, 50g magere kwark. Voor de vulling: 5 grote appels (liefst goudrenetten), 2 el rietsuiker, 75g gewelde rozijnen, 1 tl kaneel, een half geklutst ei voor de bovenkant, scheut citroensap naar smaak. Bereidingswijze: Doe de boter en suiker in een kom en meng tot schuimig geheel. Doe het ei erbij en daarna het meel met de bakpoeder erboven zeven en mixen. 50g kwark toevoegen en nog even laten draaien. Bedek met 2/3 deeg de bodem en zijkanten. Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes. Wel de rozijnen en voeg ze samen met het kaneel, de citroensap en rietsuiker. Goed roeren en verdelen over de bodem. Maak het overige deeg met extra universele bakmix iets dikker. Maak een bol, rol het plat uit en snijd reepjes. Leg deze bovenop de taart. Bestrijken met wat ei en bestrooien met wat rietsuiker. 40 min. bakken in het midden van de oven op 160°C.
    Tip: Voor eivrij recept, gebruik een ei-vervanger.

    Op een koele, droge plaats bewaren.

    Fabrikant
    Peak's Free From
    P.O. Box 50505
    3007 JA Rotterdam
    The Netherlands

    0.0 0
    Schrijf uw eigen beoordeling sluit
    *
    *
    • Slecht
    • Uitstekend
    *
    *
    *
    Product specificaties
    Inhoud400g