Cereal Doy ravioli tofu tomaat basilicum
Ingredienten
Water*, pasta* (harde TARWEgriesmeel*, water), tomatenconcentraat* 16,3%, tofu* 6,7%, (water, SOJA*, coagulanten: calciumsulfaat, calciumchloride, nigari), ui*, zonnebloemolie*, wortelen*, paddenstoelen*, basilicum* 0,9%, zeezout, kruiden*, rietsuiker*, paneermeel* (GLUTEN), durum TARWEgriesmeel*, gebakken ui* (ui*, extra vierge olijfolie*, citroensap*), Provencaalse kruiden*
*biologisch
*biologisch (FR-BIO-10)
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 465 kJ / 111 kcal |
Vet | 3,1 gram |
- waarvan verzadigd | 0,4 gram |
Koolhydraten | 15 gram |
- waarvan suikers | 2,9 gram |
Vezels | 3,8 gram |
Eiwitten | 3,6 gram |
Zout | 0,74 gram |
Gebruik
Magnetron: Plaats de zak met geopende bovenkant gedurende 2 minuten op maximaal vermogen in de magnetron.
Au bain marie: Plaats de gesloten zak 10 minuten in een kookpot met water.
Na openen twee dagen houdbaar in de koelkast.
Fabrikant
Cereal NV
Antwoordnummer 10457
4800 VB Breda