Schnitzer Pizzabodem
Glutenvrije en lactosevrije biologische pizzabodem van Schnitzer.
Heerlijk glutenvrij Italiaans genieten!
Per stuk verpakt.
Ingredienten
34% maïszetmeel*, water, 15% maïsmeel*, rijstzuurdesem* (rijstmeel*, water), zonnebloemolie*, rijstmeel*, vlozaadvezels*, erwteneiwitten, lijnzaadmeel*, dextrose*, zeezout, wijnsteenbakpoeder* (maïszetmeel*, voedingszuur: kaliumtartraat, rijsmiddel: natriumwaterstofcarbonaat), appelvezels*, verdikkingsmiddel: guarpitmeel*, xanthaangom, kruiden*, natuurlijk aroma.
Kan sporen bevatten van sesam, soja, lupine en ei
*= biologisch
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 1183 kJ / 281 kcal
Vet 5,3 gram
- waarvan verzadigd 0,8 gram
Koolhydraten 51 gram
- waarvan suikers 2,3 gram
Vezels 5,8 gram
Eiwitten 4,3 gram
Zout 1,6 gram
Gebruik
Verwarm de oven voor op 190°C.
Beleg de pizzabodem.
Afbakken gedurende 10-12 minuten.
Bewaar bij kamertemperatuur. Bewaar de verpakking na opening in een luchtdichte bewaarzak in de koelkast gedurende maximaal 2 dagen.
Distributeur
Glutenvrijtotaal BV
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp
Nederland