Sorteren op
Toon per pagina
Alfalfazaad levert éénmaal ontkiemd alfalfa op
Radijszaad levert en heerlijke frisgroene kiemgroente op
Sangozaad levert eenmaal ontkiemd een ontzettend mooie paarse kiemgroente op.
Het ontkiemde zaad levert een prachtige rode kiemgroente op
Adukibonen zijn kleine paars/bruine peulvruchten, afkomstig uit Azië, die een iets zoetere smaak hebben dan andere peulvruchten
Ontkiemde linzen kunnen o.a. in salades worden verwerkt, maar zijn ook prima te gebruiken in warme gerechten.
Zonnebloempitten lenen zich ontkiemd uitstekend voor verwerking in een salade of koude pasta
Chinese Preiszaad heeft in ontkiemde vorm een zéér bijzondere prei-knoflookachtige smaak.
Broccolikiemen zijn te gebruiken als broodbeleg, in salades, in stamppotjes, of als laatst door de soep.
We hebben deze mix samengesteld omdat er in de diverse koolachtigen verschillende soorten glucosinolaten zitten
Peuleschil Tarwegras zaad bio
Kiemmix is een samengestelde mix van alfalfazaad, dupuis- en berglinzen, en radijszaad.
Het heeft een kruidige pittig tot scherpe smaak en is een heerlijke laatste toevoeging op bijvoorbeeld een hartig broodje.
Rucolazaad is verwant aan mosterd en radijs
Mosterdzaad kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden.
Taugébonen leveren de meest bekende kiemgroente op, namelijk taugé.
Groene Erwten kunnen worden gekookt, maar kunnen ook prima worden ontkiem
Groene Linzen zijn groter dan Berg- en Dupuislinzen.
Red clover bio van Peuleschil
China rose bio van Peuleschil
Thuiskiem pakket bio van Peuleschil
Peuleschil Fenegriek kiemzaad