Goulashsoep, naar Hongaars recept
De kleinstesoepfabriek zijn makers van lekkere, verantwoorde en spannende soep. De ingrediënten van Kleinstesoepfabriek zijn biologisch. In het fabriekje in Groningen maakt Kleinstesoepfabriek, met een enthousiast team en 658 zonnepanelen, elke dag met veel plezier soep en bouillon. Op de ouderwetse Manier: met tijd, zorg en aandacht. Dan is soep het lekkerst. Dat is soep zoals het bedoeld is: waar je van binnen en van buiten warm van wordt.
Goulashsoep is een nationaal gerecht in Hongarije en een goede bron van eiwit. Marianna's recept is gebaseerd op de traditionele bereiding. De soep staat urenlang te sudderen op lage temperatuur. Samen met krachtige biologische grondstoffen en pittige kruiden ontstaat de krachtige Hongaarse smaak.
Ingredienten
Aardappel, Ui, Wortel, Rode paprika, Runderbouillon (water, rund, zout, SELDERIJ, natuurlijk aroma, kruiden en specerijen), Tomaat, Rundvlees 7%, Zonnebloemolie, Zeezout, Knoflook, Maiszetmeel, Rode peper, Specerijen.
Voedingswaarde per 100 ml:
Energie | 156 kJ / 39 kcal |
Vet | 1,41 gram |
waarvan verzadigd | 0,26 gram |
Koolhydraten | 5,16 gram |
waarvan suikers | 2,1 gram |
Eiwitten | 1,75 gram |
Zeezout | 0,83 gram |
Gebruik
Verdun de soep met maximaal een halve pot water en verwarm. Voeg een scheut rode wijn en pikante gedroogde worstjes toe.
Fabrikant
Kleinste Soepfabriek
Kapteynlaan 1
Leek