Ingrediënten
Mix 1: zeezout, KORIANDER*, knoflook*, rietsuiker*, peper*, rozemarijn*, karwij*, voedingszuur (citroenzuur), kurkuma*, laurier*, tijm*
Mix 2: zeezout, aardappelzetmeel*, rijstmeel*, tomaat*, ui*, SELDERIJ*, paprika*, SOJAsaus* (sojabonen*, maltodextrin*, zout), WORTEL*, bieslook*, peterselie*, lavas*, nootmuskaat*, marjolein*, kurkuma*, dille*, antiklontermiddel: silicium dioxide, zonnebloemolie*, citroenolie*
*van gecontroleerde biologische teelt (DE-EKO-006)
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 163 kcal (683 kJ) |
Vet | 12.1 gram |
Vet verzadigd | 4.5 gram |
Vet enkelvoudig onverzadigd | 4 gram |
Vet meervoudig onverzadigd | 3 gram |
Koolhydraten | 3.7 gram |
Suikers | 3 gram |
Voedingsvezel | 1.2 gram |
Eiwit | 9.9 gram |
Natrium | 0.8 gram |
Zout | 2 gram |
Cholesterol | 0 milligram |
Bereidingswijze:
1. Snij de groenten in blokjes en doe deze in een ovenschaal. Roer kruidenmix 2 (grote zakje) in 100ml room en meng dit met de groenten.
2. Meng kruidenmix 1 (kleine zakje) met 2 eetlepels olie en breng dit mengsel met een kwastje aan op de zalmfilet. Leg de zalmfilet op de groente en bak ze circa 30 minuten in een voorverwarmde oven bij 200 C boven- en onderwarmte (170 C heteluchtoven).
Fabrikant:
Beltane Naturkost GmbH
Adolf-Kolping-Straße 36
D-86381 Krumbach
Duitsland