Bountiful Cacao nibs bio
Pure cacaonibs gemaakt van biologische rauwe Pacari cacaobonen. In tegenstelling tot chocolade is dit poeder ongeraffineerd, waardoor het geen suiker en melk bevat.
WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN CACAO EN CHOCOLADE?
Cacao is een van de ruwe basisstoffen voor chocolade. In chocolade komen de eigenschappen van cacao niet echt tot haar recht door het gebruik van veel vetten en suikers in chocolade.
Ingredienten
Cacaonibs*
Kan sporen bevatten van gluten, soja, noten, pinda's, sesam en melk
*biologisch
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 2448 kj / 584,6 kcal |
Vetten | 51,6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 30,3 g |
Koolhydraten | 6 g |
waarvan suikers | 1,5 g |
Eiwitten | 12,4 g |
Vezels | 23 g |
Zout | 12 mg |
Gebruik
Cacaonibs zijn op verschillende manieren te gebruiken. Ze zijn geschikt als snack, maar je kan ze ook toevoegen aan je ontbijt, smoothie of dessert. Daarnaast kan je cacao nibs ook verwerken in zelfgemaakte chocoladesnoepjes, repen of koekjes.
Goed afgesloten, koel, donker en droog bewaren.
Fabrikant
Bountiful
Urlingsestraat 6B
5441 XJ Oeffelt