U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Wil je écht goede ahornsiroop in je keukenkastje? Dan is dit biologische én macrobiotische zoetmiddel een must-have. De smaak van ahorn is licht karamelachtig. Ahornsiroop komt van de esdoornboom (maple tree). Deze produceert jaarlijks een suikerachtig sap. Dit tappen ze in Canada ieder voorjaar af en koken ze langzaam in tot siroop. Zo eindig jij met een heerlijk, plantaardig alternatief voor honing of ongeraffineerde vervanger voor suiker.
Het verschil tussen amber rich taste (graad A) en dark robust taste (graad C)? Graad C is donkerder bruin en heeft een intensere, karamelachtige ahornsmaak. Vloeibaar 'goud'!
Ahornsiroop is het ingekookte, suikerachtige sap van de esdoorn (maple tree). Je vervangt honing of geraffineerde suikers heel gemakkelijk met ahorn. Superlekker zoet! Dark robust taste (graad C) is ideaal om mee te koken en te bakken.
Ingrediënten: ahornsiroop* *biologisch
Voedingswaarde per 100g Energie (kJ) 1148kJ, Energie(kcal) 268kcal, Vet totaal 0,1g, Vet verzadigd 0g, Koolhydraten totaal 67,2g, Suikers 58g, Voedingsvezel 0g, Eiwit totaal 0g, Zout 0g
Gebruik Natte suikers, zoals honing en agavesiroop, vervang je 1 op 1 door ahornsiroop. 100 g witte of basterdsuiker vervang je door 65 ml ahornsiroop.